Návrh změn v systému hodnocení a odměňování pracovníků obchodního oddělení zabývajícího se exportem ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této diplomové práce je provedena analýza systému hodnocení a odměňování společnosti Cordoba s.r.o., a to konkrétně jejího oddělení cordoba.de a stanoveny návrhy na jeho změnu. Teoretická část definuje nejdůležitější související pojmy a objasňuje jejich teorii. Praktická část obsahuje samostatnou analýzu a návrhy změn včetně vnitřní směrnice.
This thesis includes analysis of the evaluation and remuneration system of employees in the cordoba.de department of the company Cordoba s.r.o. and determines proposal of changes. The theoretical part defines concepts and clarifies theory. The practical part consists of analysis and proposals including internal regulations.
Description
Citation
BUREŠ, I. Návrh změn v systému hodnocení a odměňování pracovníků obchodního oddělení zabývajícího se exportem ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno Doc. Putnová: Proč jste zvolil anonymní dotazování na tak malém počtu vzorku 6 lidech? Co nového dotazníkové šetření přineslo? Jak lze dohledat Vaše vlastní šetření uvedené v referencích? - odpovězeno Dr. Bartošek: Do jakých destinací a jakým zákaznickým trhům firma exportuje? - odpovězeno Dr. Mahel: Kterou cílovou skupinu zaměstannců jste oslovil? Co je náplní práce produktového manažera? - odpovězeno Prof. Mezník:
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO