Podnikatelský záměr - rozšíření internetového obchodu o kamennou prodejnu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu na rozšíření internetového obchodu o kamennou prodejnu. Analytická a návrhová část tematicky vychází z části teoretické, jejíž součástí je popis sestavení podnikatelského plánu a analýz trhu. V návrhové části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán a ekonomické vyhodnocení.
The subject of the thesis is to create a business plan for expansion of an online store by a local premised store. Analysis and practical part is based on the theoretical part, which includes a description of a business plan and market analysis. In the practical part is created a business plan and an economic evaluation.
Description
Citation
KUČERA, O. Podnikatelský záměr - rozšíření internetového obchodu o kamennou prodejnu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Mgr. Stanislav Nisler (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
Otázky oponenta: zodpovězeno doc. Meluzín: Jaká je metodika práce? zodpovězeno doc. Meluzín: Co když nebude úvěr poskytnut? Co se stane s projektem? Máte jiné řešení? zodpovězeno doc. Meluzín: Na straně 73 uvádíte mzdu majiteli a super hrubé mzdy zaměstnanců a na straně 67 uvádíte hrubou mzdu zaměstnance. Kolik tedy zaměstnanec dostane? zodpovězeno Mgr. Nisler: Máte systematičněji zpracované zpětné vazby zákazníků? zodpovězeno Ing. Chlebovský: Které čtvrtletí je nejsilnější v tržbách? Je zde patrná sezónnost? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO