Optimalizace daňové povinnosti fyzické osoby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V první, teoretické, je popsáno živnostenské podnikání a základní pojmy související s daní z příjmů fyzických osob. Dále je popsán výpočet základu daně a výpočet samotné daňové povinnosti. Ve druhé, tedy praktické části, je popsána fyzická osoba podnikající na základě živnostenského oprávnění a její současný způsob zdanění. Následují varianty možného způsobu optimalizace její daňové zátěže.
This Bachelor´s thesis is divided into two parts. The first part describes basic concepts related to income taxes and how to calculate it. The second part introduces natural person, his actual taxation and different methods to optimize his taxation.
Description
Citation
POPELKOVÁ, K. Optimalizace daňové povinnosti fyzické osoby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Doc. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. - Jak by se navrhovaná řešení změnila pro rok 2016? ? Bude řešení platné i při výrazné změně příjmů v budoucnosti? Jsou řešení aplikovatelná i pro rok 2017? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO