Podnikatelský záměr – developerský projekt na výstavbu domova pro seniory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na developerský projekt, výstavbu nízkoenergetických, pasivních domů pro seniory. Porovnává a posuzuje efektivitu vložené investice z pohledu investora, ale také z pohledu makroekonomiky. Zajímá se druhotně i o dopad úspor na životní prostředí. Pozornost je dána i použitým stavebním materiálům z pohledu zdraví a komfortu budoucích klientů těchto zařízení.
This bachelor thesis focuses on the development project, the construction of low-energy, passive houses for the elderly. The work compares and assesses the effectiveness of the investments from the investor's perspective, but also from the perspective of macroeconomics. The saving impact on the environment is also considered. The attention is also given to the used construction materials in terms of health and comfort of future customers of these buildings.
Description
Citation
STAŇA, M. Podnikatelský záměr – developerský projekt na výstavbu domova pro seniory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Denisa Doupovcová (člen)
Date of acceptance
2017-06-23
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno prof. Kocmanová: Máte v plánu váš návrh realizovat a v jakém časovém horizontu? - zodpovězeno JUDr. Kopřiva: O jaké lokalitě uvažujete pro umístění domova? - zodpovězeno doc. Bartoš: Jak je míněno vaše vyjádření o rezervách v rámci propočtů jednotlivých variant? Máte přehled o počtu rozložení zaměstnanců např. lékařů a zdravotních sester/bratrů? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO