Komunikační strategie podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem komunikační strategie pro podnik Zlatá Rezerva. Tento návrh má za úkol rozšířit a optimalizovat současnou komunikační strategii podniku. Práce je rozdělena do tří částí. První část obsahuje teoretická východiska práce. Druhá část práce analyzuje podnik a jeho vnější okolí, zároveň jsou v této části uvedeny výsledky z provedeného marketingového průzkumu. V poslední části práce je na základě výsledků z provedených analýz a vlastního průzkumu uveden návrh komunikační strategie.
The thesis deals with the design of communication strategy for the company „Zlatá Rezerva“. This proposal has the task to extend and optimize the company's current communication strategy. The thesis is divided into three parts. The first part includes theoretical approaches of the thesis. The second part analyzes the company and its external environment, also the results of the marketing survey are presented in this part. In the last part is on the base of results of the conducted analyzes and the own survey create the proposal of the communication strategy.
Description
Citation
STLOUKAL, T. Komunikační strategie podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Ing. Hanušová - Proč v návrzích na sdělení zákazníkům není solidnost firmy? Pokud tento bod nevyplynul z dotazníkového šetření, byl vhodný vzorek respondentů, používal jste autoevaluaci? - odpovězeno doc. Zich - Jak byl tvořen dotazník a jednotlivé odpovědi pro výběr v dotazníku? Na základě čeho tam byly dané odpovědi? - odpovězeno doc. Zich - Vy jste uvedl definici komunikačního mixu, chybí mi tam analýza stávající marketingové strategie. - odpovězeno doc. Zich - Jsou tam uvedeny 3 cíle a definice nejsou zcela korektní. Co jim chybí? Co je na nich špatně? - částečně odpovězeno Ing. Breinek - Podle čeho jste vybíral respondenty pro dotazníkové šetření? - odpovězeno doc. Zich - Jak obhájíte, že vzorek respondetnů je relevantní? - částečně odpovězeno doc. Zich - Jste přesvědčen, že cílový segment 15 - 65 let s příjmem nad 15 000 kč, je vhodný? Je dostatečně specifikován, není příliš obecný? Jaké parametry by měl mít každý segment (co by měl splňovat)? -částečně odpovězeno Ing. Bočková - Dodržel jste formátování textu, které je určené pro práce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO