Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je analyzovat a zhodnotit finanční zdraví společnosti Zetor Tractors a.s. v letech 2011 – 2015. Práce je rozdělena na dvě části. Část teoretickou, která vysvětluje teoretické postupy a vybrané ukazatele a praktickou část, která je zaměřena na konkrétní využití vybraných ukazatelů při zpracování finanční analýzy vybrané společnosti. Na základě jejich výstupů jsou navržena optimalizační opatření na zlepšení situace v podniku v budoucích letech.
The purpose of bachelor thesis is to analyze and evaluate financial health of a firm Zetor Tractors a.s. between years 2011 - 2015. Thesis is divided into two parts, the first one is theoretical, describing use of selected indicators and the second one is practical, focused on processing of chosen indicators in financial analysis of the firm. Based on its outcomes optimalized measures were designed in order to improve the situation in the firm for the future.
Description
Citation
LUKÁŠ, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Marcolová Klímková, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Ing. Martin Pernica, Ph. D. - Jeké jsou možnosti vyžití dotací pro nákup zemědělské techniky? - otázka zodpovězena - Myslíte, že je ekonomicky výhodné vyvíjet nové traktory vzhledem k ekonomickým faktormům, kterých společnost dosahuje? - otázka zodpovězena doc. Ing. Zdeňka konečná, Ph. D. - Využívá společnost podpůrné programy? - otázka zodpovězena Ing. Markéta Kruntorádová, Ph. D. - V jakých oblastech se projevují jednotlivé ukazatele? - otázka zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO