Návrh komunikačních aktivit konkrétního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem na zlepšení komunikačních aktivit vybraného podniku. Práce se zabývá analýzou vnitřního a vnějšího prostředí společnosti. Vzhledem k analýze a průzkumu je zpracován koncept na zlepšení současných komunikačních aktivit podniku
The bachelor thesis deals with the proposal to improve the communication activities of the selected company. The thesis deals with the analysis of the internal and external environment of the company. Due to the analysis and research, a concept is developed to improve the current communication activities of the company.
Description
Citation
ZABLOUDIL, A. Návrh komunikačních aktivit konkrétního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
otázka vedoucího č. 1 - odpovězeno otázka vedoucího č. 2 - částečně odpovězeno otázka oponenta č. 1 - odpovězeno otázka oponenta č. 2 - odpovězeno doc. Bartoš - Jaká je vaše cílová skupina zákazníků pro danou kampaň? - odpovězeno doc. Bartoš - Jaká bude přidaná hodnota prezentovaného baru pro zákazníky? - odpovězeno Ing. Bočková - Konzultoval jste s jednatelem dané návrhy a jaký finanční přínos to bude mít pro majitele? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO