Návrh a realizace interaktivního grafického rozhraní pro komunikaci s robotickým konvojem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Náplní této bakalářské práce je zjištění aktuálního stavu frameworku s názvem ROS (Robot Operating System) a jeho nástroje RViz. Dále vytvoření uživatelského grafického rozhraní pro autonomní konvoj, které bude následně otestováno v praxi. Tato práce je dílčí částí širšího projektu pěti bakalářských prací, který se postupně věnuje různým tématům vývoje autonomního konvoje.
The topic of this bachelor thesis is to define actual condition of Framework ROS (Robot Operating Systém) and its tool RViz. Another topic is developing graphical user interface for autonomous convoy which will be tested in practice. This thesis is part of the wider complex of bachelor theses dealing with different topics of autonomous convoy development.
Description
Citation
KRUTÁK, T. Návrh a realizace interaktivního grafického rozhraní pro komunikaci s robotickým konvojem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
doc. Ing. Jan Chyský, CSc. (předseda) doc. Ing. Roman Šenkeřík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Pavel Štarha, Ph.D. (člen) Ing. František Vdoleček, CSc. (člen) Ing. Daniel Zuth, Ph.D. (člen) RNDr. Jiří Dvořák, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student Tomáš Kruták odprezentoval výsledky BP. Dále odpověděl na položené dotazy. Místopředseda a člen komise Zuth položili několik dotazů, na které student odpověděl. S drobnou poznámkou se ozval také i Jiří Dvořák.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO