Posouzení IS a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Informační systém hraje v dynamicky se rozvíjejícím podniku stále větší roli. Proto je nutná jeho aktualizace a přizpůsobení novým potřebám. Bakalářská práce se zabývá zhodnocením stávajícího, aktuálně používaného informačního systému ve firmě a definuje jeho nedostatky. Dále doporučuje opatření, které by měly být zavedeny v blízké době pro odstranění nedostatků s přihlédnutím k jejich finanční náročnosti.
The information system in a dynamic expanding company becomes more and more the key issue. Therefore its actualization and adaptation to the new needs of the company is necessary. The concern of this thesis is to evaluate the currently used information system in the company and to define its imperfections. Further it recommends certain measures that should be implemented as soon as possible to eliminate the imperfections, with respect to the financial demands.
Description
Citation
CHASÁK, P. Posouzení IS a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. Ladislav Němec (člen)
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO