Cena stavební zakázky z pohledu zhotovitele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je změna cenové úrovně nabídkového rozpočtu u stavebního díla Mateřské školy, která je součást výstavby souboru Panorama nad přehradou v Brně. Teoretická část řeší cenovou tvorbu u stavebních děl, rozdělení druhů nákladů a strukturu stavebního rozpočtu. Praktická část je věnována analýze nabídkového rozpočtu u konkrétního stavebního díla a upozorňuje na negativní zisky v nabídkovém rozpočtu. Dále řeší detailní rozbory jednotlivých položek obsažených ve stavebním rozpočtu a změnou cenové úrovně se snaží dosáhnout celkové ziskovosti stavebního díla z pohledu zhotovitele.
Subject of Bachelor these is a modification of price for offer costing by construction of kindergarten, which is integrate to a complex "Panorama nad přehradou" in Brno. Theoretical part solves pricing of construction work, dividing of unit costs and structure of building costing. The practical part analyses offer costing of a concrete construction work and focuses on negative profit in offer costing. There is also detailed analysis of individual item in construction costing and change of price and on basis of change of price try to improve profitability of construction work from the point of view of contractor.
Description
Citation
HYKOLLI, N. Cena stavební zakázky z pohledu zhotovitele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO