Přehled trendů v používání vybraných polovodičových součástek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce „Přehled trendů v používání vybraných polovodičových součástek“ má seznámit čtenáře s problematikou Multiplexery a Sample-and-Hold, s jejich konstrukcí a základním využitím. Cílem práce je vytvořit přehled prodůktů od různých výrobců a jejich porovnání na základě grafického zpracování vzájemných vztahů mezi parametry.
The bachelor thesis deals with discrete components such as Multiplexers and Sample-and-Hold. The central objective of this work is to provide a description of how the components work, to outline a survey of their construction design, and to define the relations between the product series. By the help of graphic diagrams, various aspects of difference and comparison related to the manufacturers are specified in order to complement the main analysis.
Description
Citation
CHOCHOLÁČ, J. Přehled trendů v používání vybraných polovodičových součástek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. František Vaníček, CSc. (předseda) doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kubelka (člen) doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (člen) Ing. Martin Frk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-11
Defence
Bakalář seznámil zkušební komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky komise. Otázky u obhajoby: 1.) Vysvětlete označení multiplexeru 4:1 a 8:1 2.) Proč je u některých modelů poměrně vysoký ,,Acquisition time" oproti ostatním? 3.) Proč byl zvolen multiplexer "sample and hold"? 4.) Na jakém základě jste volil sledované základní parametry?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO