Zpřístupnění systému proAlpha externímu klientovi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V této práci je rozebírána problematika ERP systémů a jejich hlavních cílů a principů. V návaznosti na tento rozbor je představen ERP systém proALPHA, který je dále analyzován z pohledu možností přístupu k jeho funkcionalitě z externích klientů, což je také hlavním cílem této práce. Jako část tohoto systému, jejíž funkcionalitu se budeme snažit zpřístupnit, byl zvolen modul materiálového hospodářství. Do něj budeme přistupovat přes modul INWB, který je implementován s využitím nástroje Sonic ESB, jehož problematika je rovněž předmětem této práce. Všech vytyčených cílů se podařilo úspěšně dosáhnout.
This work deals with main goals and principles of ERP systems. On the basis of the presented principles it presents the proALPHA ERP system and examines it in order to determine external access possibilities. The external access into the proALPHA system is the main goal of this work. The materials management module has been chosen as the part of the system to be accessed. The access will be realized via proALPHA INWB module based on Sonic ESB which is described as well. All set goals of this work were reached.
Description
Citation
SUCHÝ, O. Zpřístupnění systému proAlpha externímu klientovi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Bezpečnost informačních technologií
Comittee
doc. Dr. Ing. Petr Hanáček (předseda) prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Veselý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-21
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ". Otázky u obhajoby: Jaké problémy se vyskytly při řešení práce a jak jste je vyřešil? Jaké budou další konkrétní kroky pro praktické nasazení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO