Návrh na realizaci příměstského tenisového tábora pro děti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro organizaci příměstského tenisového tábora pro děti, který každoročně pořádá vysokoškolský ústav CESA VUT v Brně. Tato práce obsahuje veškeré potřebné informace a analýzy, které jsou nezbytné k vytvoření konkrétní nabídky a stanovení její vhodné marketingové strategie.
Subjet of bachelor’s thesis is focus on processing business plan to organize suburban tenis camp for children., which is every year organised by an academic institute CESA VUT in Brno. This thesis contains all necessary information and analysis, which are essential of creation a specific offer and determination its suitable marketing strategy.
Description
Citation
KRISTIÁNOVÁ, N. Návrh na realizaci příměstského tenisového tábora pro děti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO