Výkonový zesilovač a jeho linearizace pomocí lokálních zpětných vazeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práca sa zaoberá konštrukciou lineárneho výkonového zosilňovača. Teoretický rozbor na žačiatku práce objasňuje funkciu blokov zosilňovača, čo je nevyhnutné pre pochopenie funkcie celej konštrukcie. Práca ďalej poukazuje na simulačný rozbor, či už samostnatných blokov alebo následne celej konštrukcii a na záver samotná realizácia výkonového zosilňovača.
The thesis deals with the construction of a linear power amplifier. Theoretical analysis of the final work explains the function of the amplifier blocks, which is necessary to understand the functions of the whole construction. Thesis continues in simulation analysis of separate blocks or whole construction and at the end of the implementation of the complete power amplifier.
Description
Citation
JANIC, L. Výkonový zesilovač a jeho linearizace pomocí lokálních zpětných vazeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Urban, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Jan Leuchter, Ph.D. (člen) doc. Ing. Arnošt Bajer, CSc. (člen) Ing. Jan Prášek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Student představil komisi svou diplomovou práci. Během prezentace student představil hotový výrobek. Na konci své prezentace student zodpověděl otázky položené oponentem práce. Komise se dotázala studenta na otázky týkající se jeho práce, na které student odpověděl. Komise měla jenom některé připomínky k formálním věcem uvedené v práci a k formální straně v rámci prezentace.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO