Měření pozice elektronickými dotykovými sondami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá tvorbou tzv. uživatelských obrazovek pro systém Mitsubishi série M7. Tyto obrazovky budou sloužit jako uživatelsky přívětivá grafická nástavba systému, pro snadné měření počátečních bodů obráběných dílců a také pro přesné zaměřování délek a poloměrů nástrojů, použitých k obrábění.
This work is dealing with custom screens programming for Mitsubishi M7 series controller. These custom screens will be working as graphic user interface for easy workpiece zero position measuring and also for precise measuring of length and diameter of tools used for working on the work piece.
Description
Citation
NOGA, K. Měření pozice elektronickými dotykovými sondami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Urban, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Jan Leuchter, Ph.D. (člen) doc. Ing. Arnošt Bajer, CSc. (člen) Ing. Jan Prášek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Student představil komisi svou diplomovou práci. Na konci své prezentace student zodpověděl otázky položené oponentem práce. Komise se dotázala studenta na otázky týkající se jeho práce, na které student odpověděl. Komise neměla žádné připomínky k formálním věcem uvedeným v práci a k formální straně v rámci prezentace.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO