Vybraná část stavebně technologického projektu Moravský zemský archiv v Brně - Bohunicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je vypracovat stavebně technologický projekt objektu Moravského zemského archivu v Brně. Objekt se skládá ze dvou částí. První, administrativní část, je tvořena nosnou konstrukcí z oceli a druhá, depotní část, která bude sloužit k uskladňování archiválií je tvořena železobetonovým monolitickým skeletem. Celá stavba je založená na vrtaných železobetonových pilotách a nachází se v nezastavěné zóně ve svažitém terénu. Součástí práce bude vyhotovení průběhu realizace tohoto objektu, návrh strojní sestavy, technologický postup vybrané etapy, finanční a časový plán stavby.
The aim of a master's thesis is to work out a constructional technology project of Moravian regional archive in Brno. The building consists of two parts. First one, the administrative part, is formed by steel main structure and the second one, the depot, which will be used for storage of archivals is formed by reinforced concrete monolithic skeleton. The whole construction is based on bored reinforced concrete piles and located in the undeveloped area at sloping terrain. This thesis will include a progress of realization this object, design machine group, technological rule of the selected phase, financial and timetable plan of realization.
Description
Citation
HALTOF, L. Vybraná část stavebně technologického projektu Moravský zemský archiv v Brně - Bohunicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2012-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 4 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO