Návrh změn motivačního sytému ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na návrh motivačního systému ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou popsány teoretická východiska týkající se řízení lidských zdrojů a motivace zaměstnanců. V praktické části bude provedena analýza současné situace z pohledu firmy a na základě dotazníkového šetření bude provedena také analýza spokojenosti z pohledu zaměstnanců. Získaná data budou použita k vyhodnocení současné situace ve firmě. V závěru práce jsou diskutovány návrhy ke zlepšení v oblasti řízení zdrojů ve vybrané společnosti.
This work is focused on the design of the motivation system in selected company. In the theoretical part there are described the theoretical bases concerning human resources management and employee motivation. In the practical part, there will be analyzed the current situation will be carried out from the point of view of the company and, based on the questionnaire survey, an analysis of employee satisfaction will be carried out. The obtained data will be used to evaluate the current situation in the company. At the end of the thesis there will be discussed proposals for improvement in the field of resource management in selected company.
Description
Citation
FARKASOVÁ, H. Návrh změn motivačního sytému ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
otázka oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Peřina - Navrhla jste pro zaměstnance v oblasti stresu školení. Na základě čeho jste navrhovala právě tuto alternativu řešení tohoto problému? Jsou i jiné příčiny toho, že je člověk pod tlakem a alternativy, kterými je možno toto řešit? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO