Výroba závitů v montážních tenkostěnných konzolách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této bakalářské práce je rozdělení montážních konzol. Je zaměřena především na tenkostěnné montážní konzole, kde je potřeba zhotovit závit s potřebnou únosností. Jsou zde podrobněji rozebrány technologie navařování matic, lisování matic, nýtování matic a technologie termálního vrtání. Je navržen technologický postup výroby pro závěs trapézového plechu.
The objective of this bachelor thesis is partition of the mounting brackets. It is especially of a thin-walled mounting bracket, where it is necessary to make a thread with the required bearing capacity. There has been thoroughly analyzed technologies of welding nuts, pressing nuts, riveting nuts and thermal drilling. The technological process for hinge trapeze sheet metal production is designed.
Description
Citation
MALUŠEK, R. Výroba závitů v montážních tenkostěnných konzolách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) doc. Ing. Jozef Majerík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Strejček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeněk Fiala, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Rostislav Suchánek (člen) Ing. Jaroslav Jambor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jaké další technologie lze použít pro zpracování materiálu do požadovaného tvaru? 2. Možné technologie výroby závitů do tenkostěnných konzol. 3. Použití závitníků. 4. Obecně výroba a výhody jednotlivých technologií výroby závitů. 5. Technologicko-ekonomické zhodnocení, chybí v BP.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO