Analýza rizik v průmyslovém podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce je vytvořit literární rešerši analýzy rizik v průmyslovém podniku, sestavit metodiku pro analýzu rizik, identifikovat rizika, jejich následky a pravděpodobnost a navrhnout doporučení pro jejich snížení. Tato práce by se měla stát pro firmu BORCAD cz, s.r.o. nástrojem vhodným k identifikaci hrozeb, které mohou mít na fungování organizace závažné dopady. Diplomová práce mapuje tyto hrozby v celém podniku z pohledu rizik jednotlivých pracovních pozic, rizik výrobních strojů a zařízení a rizika plynoucího z využití vypalovací pece na zemní plyn.
The aim of the thesis is to create a literature search for risk analysis in industrial company, establish a methodology for risk analysis, identify risks their consequences and probability and to design recommendations for their reduction. This thesis should become useful tool for the company BORCAD cz, Ltd. to identify risks which could have serious impacts to the organization. Thesis maps these threats across the company from the perspective of the jobs, the risk of manufacturing machines and equipment and risks resulting from the use of burning furnace to natural gas.
Description
Citation
ZAHÁLKA, J. Analýza rizik v průmyslovém podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Metrologie a řízení jakosti
Comittee
Ing. Pavel Doležal (předseda) doc. Ing. Jiří Pernikář, CSc. (místopředseda) doc. RNDr. Bohumil Maroš, CSc. (člen) Ing. Anna Krásová (člen) Ing. Václav Pokorný (člen) Ing. Pavel Trvaj (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO