Návrh změn systému hodnocení a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem změn systému hodnocení a odměňování ve vybrané společnosti. První část bakalářské práce pojednává o teoretických poznatcích z oblasti hodnocení a odměňování pracovníků. Druhá část obsahuje analýzu současného stavu hodnocení a odměňování pracovníků v organizaci. Závěrečná část sestává z návrhu na zlepšení těchto systémů včetně ekonomického zhodnocení navrhovaného řešení.
The submitted bachelor´s thesis deals with the proposal of changes of employees evaluation and remuneration system of selected company. First part focuses on theoretical knowledge from the sector of evaluation and remuneration of employees. Second part contains analysis of the current situation of rewarding and evaluating of employees in the chosen company. Final part suggests improvements of used processes. This bachelor´s thesis also includes economic evaluation of the proposed solution.
Description
Citation
NOVOTNÝ, V. Návrh změn systému hodnocení a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázka oponenta - odpovězeno v plném rozsahu připomínka prof. Rejnuš: V práci neuvádíte ekonomické zhodnocení, ale pouze uvádíte náklady. prof. Rejnuš: Váš návrh bude spuštěn v rámci jednoho dne? - odpovězeno v plném rozsahu prof. Rejnuš: Jakým způsobem budou návrhy smluvně ošetřeny z hlediska zaměstnavatele a zaměstnance? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: V práci máte uvedeny návrhy formulářů, budou jednotné pro všechny pracovníky? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Je v návrzích nějak odhodnocena loajalita zaměstnance firmě? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Je někde zachyzeno, jaká byla předchozí hodnocení? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Jakým způsobem se vyhodnocovat vývoj zaměstnance? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Jak budete řešit problém GDPR? - odpovězeno částečně Ing. Hanušová: Proč jste v rámci hodnocení nezahrnul "chuť učit se"? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský: Jaká je v podniku kultura? Myslíte si, že budou schopni se kriticky sebezhodnotit? - odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO