Palubní počítač pro automobil

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem a realizací palubního počítače pro osobní automobily, který disponuje víceuživatelským režimem a záznamem měřených dat. Měření je provedeno pomocí přímého napojení na snímače a vstřikovače motoru. Měřené signály zpracovává a vyhodnocuje mikrokontrolér firmy Atmel Atmega128A. Aktuálně měřené i zaznamené údaje jsou zobrazeny na grafickém LCD.
This thesis deals with the design and implementation of car computer with multi-user mode and data recording. The measurement is performed by using a direct connection to the sensors and fuel injector of engine. The measured signals are processed and evaluated by Atmel Atmega128A microcontroller. Measured and recorded data are displayed on the graphical LCD.
Description
Citation
LUTERA, O. Palubní počítač pro automobil [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Němec, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ludvík Bejček, CSc. (člen) Ing. Petr Honzík, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Hynčica (člen)
Date of acceptance
2012-06-05
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO