Řešení technologie pro kusovou výrobu vícedrážkové řemenice.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Řešení technologií pro kusovou výrobu vícedrážkové řemenice, které lze uplatnit při výrobě s ohledem na, technologičnost konstrukce, druhu polotovaru a funkčnosti součásti. Volba nástrojů a strojů pro jednotlivé operace, sestavení náhradní varianty pro případ poruchy během výroby, tak aby byla výroba co nejproduktivnější.
Solution of technologies for multiple groove guide pulley single-part production, which can be applied in the production with regard to a technology of construction, to the kind of the semi-product and to the functionality of components. Selection of instruments and machines for individual operations, composition of a spare posibilities in case of an problem during production so that the production would by most effective.
Description
Citation
ŘÍČAN, D. Řešení technologie pro kusovou výrobu vícedrážkové řemenice. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (předseda) doc. Ing. Ivo Kvasnička, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (člen) Ing. Jana Dvořáková, Ph.D. (člen) Ing. Eva Molliková, Ph.D.,Paed IGIP (člen) Ing. Petr Navrátil (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
1. Na listu 20 máte návodky, jak to vypadá s řeznou rychlostí a posuvu a vlivem na drsnost? 2. Dráhu nástroje jste programoval podle čeho? Nejde použít připravených cyklů? 3. Co je v rámci hranic počtu kusů před a po hranicích 101, 134 a 198ks. Do jakého počtu kusů je výhodnější ta která varianta výroby.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO