Waveletová transformace v reálném čase v prostředí Pure Data

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá realizací waveletové transformace v reálném čase v prostředí Pure Data. První kapitola je věnována teoretickému minimu waveletové transformace. Druhá kapitola je věnována programu Pure Data. Jsou zde uvedeny jednoduché patche, ale i postup jak psát vlastní externí programy použitelné programem Pure data. Třetí kapitola se zabývá realizací waveletové transformace v programu Pure Data. Obsahuje vybraný algoritmus pro výpočet waveletové transformace i popis vlastního programu.
The bachelors thesis considers of wavelet transform realization in the real-time in Pure Data. The first part of the thesis is devoted to the theoretical minimum of wavelet transform. The second part is devoted to program Pure Data itself. You can see simply patches and also instruction for external programs compact to PD. The third part is devoted to realization of wavelet transtorm in Pure Data program. It contain specific algorithm for wavelet transform calculation and description of exist program.
Description
Citation
ZEMÁNEK, K. Waveletová transformace v reálném čase v prostředí Pure Data [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Ivan Rampl, CSc. (předseda) Ing. Ivo Herman, CSc. (místopředseda) Ing. Ladislav Káňa (člen) Ing. David Kubánek, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) Ing. Milan Březina, Ph.D. (člen) Ing. Václav Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Jaké metody je potřeba v dynamicky sestavované knihovně dll externího modulu pro PD exportovat, má-li tento modul zpracovávat signál? Jakou další podmínku kromě nulové střední hodnoty musí mateřský wavelet splňovat, aby byl zaručen jeho oscilatorický charakter a tlumení kmitů k +/- nekonečnu? Jaký je vztah hlavičkového souboru m_pd.h (který v práci nesprávně nazýváte knihovnou) a knihovny pd.lib?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO