Návrh na zlepšení marketingové komunikace vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a vyhodnocení marketingové komunikace společnosti OMAP finanční skupina, a.s. a na aplikaci marketingového nástroje do prodeje konkrétního produktu. V první části vysvětlím teorii problému marketingového mixu a marketingové komunikace, jako jsou základní pojmy marketingu nebo teorie analýz. V části druhé se zaměřím na analýzu současného stavu a poté se budu věnovat konkrétním řešení pro zlepšení marketingové komunikace společnosti OMAP finanční skupina, a.s.
My bachelor thesis focuses on analyzing and evaluating the marketing communication of OMAP finanční skupina, a.s. company. In the first part I will explain the theory of the marketing mix and the marketing communication problem, such as the basic concepts of marketing or theory of analysis. In the second part I will focus on the analysis of the current situation and then I will focus on the concrete solutions for improving the marketing comunication of the OMAP financial group, a.s. company.
Description
Citation
BARTEK, P. Návrh na zlepšení marketingové komunikace vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-24
Defence
otázka vedoucí práce - odpovězeno otázky oponentky práce - odpovězeno doc. Zinecker - O jaká data opíráte očekávání ve vztahu ke zvýšenému zájmu o finanční produkty? - odpovězeno doc. Doskočil - Jak byste mohl změřit výkonnost sociálních sítí vzhledem k Vašemu návrhu v bakalářské práci? - odpovězeno doc. Doskočil - V jaké výši očekáváte výnosy z realizace marketingové kampaně na sociálních sítích? - odpovězeno doc. Doskočil - Proč jste v práci prováděl analýzu oborového okolí vzhledem k návrhům bakalářské práce? - odpovězeno Ing. Kruntorádová - Kde v bakalářské práci je možné nalézt analýzu marketingových nástrojů konkurenčních podniků k oslovení zákazníků? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO