Porovnávání cen na trhu s nemovitostmi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou druhů cen na trhu s nemovitými věcmi. Teoretická část je zaměřena na porozumění základních informací z odvětví oceňování nemovitých věcí a rozpočtování staveb, které jsou podstatné pro bližší pochopení dalšího zpracování. V praktické části se zabývám porovnáním cen nemovitých věcí stanovené na základě ocenění dle zvolené metodiky a na základě stanového rozpočtu dle projektové dokumentace.
This diploma thesis is focused on the various types of pricing in the real estate market. The first section, is theoretical, and explains the basics of asset evaluation and the building budgets, which are neccessary for the further understanding and the elaboration of this thesis. The second part compares prices in the real estate market according to certain methods, asset evaluations and set budgets, based on the project documentation.
Description
Citation
KOVÁŘOVÁ, P. Porovnávání cen na trhu s nemovitostmi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Daniela Špirková, PhD. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, Ing. Roman Staněk - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO