Návrh, tvorba a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je navrhnout, realizovat a implementovat softwarovou aplikaci ve firemním prostředí. Aplikace je založena na základních principech informačních systémů. Umožňuje ukládat, zpracovávat, rozesílat a zobrazovat potřebná interní data na jednom místě. Výsledkem diplomové práce je aplikace vytvořená na míru pro společnost. Tato aplikace je implementována do firemního prostředí.
The goal of this diploma thesis is to design, realize and implement a software application in a corporate environment. The application is based on the basic principles of information systems. It allows to store, process, send and display the necessary internal data at one place. The result of the diploma thesis is a custom made applicationfor the company. This application is implemented in a corporate environment.
Description
Citation
PROCHÁZKOVÁ, L. Návrh, tvorba a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Otázky vedoucího: Jaké jsou kritické faktory pro úspěch realizace navrženého řešení? Zodpovězeno Jak byl projekt, který ve své práci popisujete, ovlivněn pandemií COVID-19? Zodpovězeno Otázky oponenta: Jak lze ale obecně z pohledu nákladů vnímat vývoj proprietárního řešení v porovnání s existujícími produkty? Zodpovězeno Jaká jsou další úskalí a rizika vývoje na míru? Zodpovězeno Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: Existují informační systémy určené přímo pro jazykové školy? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO