Kryptografie a bezpečnost na platformě MultOS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vyvinutím bezpečnostního IoT systému pro ověření uživatele s využitím platformy MultOS. Dále je zabývá vyvinutím a popisem vydavatelského systému, který spravuje koncové prvky MultOS.
The bachelor thesis deals with the development of a security IoT system for user authentication using the MultOS platform. It also deals with the development and descriptionof a publishing system that manages MultOS endpoints.
Description
Citation
LIDMILA, A. Kryptografie a bezpečnost na platformě MultOS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Dan Komosný, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Dzurenda, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ondřej Pospíšil (člen) Ing. Tomáš Lieskovan (člen) JUDr. Ing. František Kasl, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Vrána, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky oponenta: Jak jsou předávány údaje o uživateli vestavěnému Python webovému serveru? Jak je zajištěno šifrování a integrita dat, případně jak by bylo možné toto v systému zajistit? Otázky komise: Proč nebyla výsledná aplikace v příloze práce? K čemu využíváte HTTPs server ve vaší aplikaci? Proč používáte port 8000 a probíhá zde autentizace? Student obhájil bakalářskou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO