Hodnocení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení výkonnosti společnosti Bosch Diesel, s r.o. pomocí zvolených finančních a nefinančních ukazatelů. Na základě popsaných teoretických poznatků zvolených environmentálních, sociálních a ekonomických ukazatelů v první části práce jsou tyto poznatky prakticky aplikovány v části druhé na konkrétní společnost, která je zde představena. Poslední třetí část je věnována návrhům na řešení a opatřením, která se odvíjí ze získaných výsledků z praktické části.
This Bachelor thesis aims to evaluate the performance of Bosch Diesel company utilizing financial and non – financial indicators. The first part of this thesis outlines theoretical concepts of selected environmental, social, and economic indicators. The second part of this thesis is dedicated to a practical implementation of these selected indicators related to a specific company. The last part introduces recommended solutions and measures based on the results obtained through research.
Description
Citation
HUSÁKOVÁ, T. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-22
Defence
Otázka oponenta práce – odpovězeno Ing. Karel Doubravský, Ph.D. – Proč navrhujete náborový příspěvek zavést 1. 10.? – odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. – Na základě čeho jste stanovila oblasti, ve kterých jste hodnotila výkonnost společnosti? – odpovězeno Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. – V kterém závodě jste zpracovávala svou práci? – odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO