Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových nákladů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca sa venuje problematike pracovnoprávnych vzťahov u vybraného zamestnávateľa. Zameriava sa na optimalizáciu mzdových a osobných nákladov zamestnávateľa v súvislosti s riešeným problémom, ktorý sa týka nedostatku zamestnancov. Na základe poznatkov zistených z vypracovanej analýzy navrhuje zamestnávateľovi riešenia, ktoré optimalizujú počet zamestnancov a jeho osobné náklady.
The bachelor thesis deals with the issue of labor relations with a selected employer. It focuses on optimizing the employer's wage and personnel costs in relation to the problem of staff shortages. Based on the findings of the analysis, it proposes solutions to the employer that optimize the number of employees and their personnel costs.
Description
Citation
SZENTKIRÁLYI, D. Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových nákladů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-22
Defence
Otázky vedoucího: nepoloženy Otázky oponenta: zodpovězeno doc. Kaňovská: Navrhujete změny na webu a sociálních sítích bez dodatečných nákladů, má na to zaměstnanec v pracovní době čas? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO