Penzion PREMIER v Janově nad Nisou, řešení technologické etapy dokončovací práce.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V bakalářské práci jsem se zabývala dokončovacími pracemi horní stavby, kde jsem se zaměřila na zhotovení omítek Hasit a zhotovení sauny. Omítky jsou kompletovány ručně z přednástřiku, jádrové omítky a finální štukové omítky. Stavba sauny spočívá v konstrukci z hranolků. Mezi nimi je umístěna izolace – PU desky. Na finální povrch jsou použity palubky, které jsou vyrobeny ze skandinávského smrku. Objekt, pro který jsem práci zpracovávala, se nachází na odlehlém místě v obci Janov nad Nisou. Jedná se o rekonstrukci a dispoziční změny stávajícího Penzionu Premiér a jeho přístavbu. V rámci mé bakalářské práce řeším technologickou etapu na obou objektech zároveň.
In the bachelor thesis I have dealt with finishing work on the top, where I focused on making plaster Hasit and construction of sauna. Plasters are made manually from before-spraying, the core of plaster and final stucco plaster. The construction of sauna lies in the design of the squared timbers. Insulation - PU boards is located among them. The final surface is made use of floorboards, which are made from Scandinavian spruce. The object for which I work processed, is located in a secluded spot in the village called Janov nad Nisou. This is of the changes to the existing layout pension Premier and his extension. As part of my bachelor thesis I'm dealing with technological stage on both objects at the same time.
Description
Citation
PAVLÍKOVÁ, J. Penzion PREMIER v Janově nad Nisou, řešení technologické etapy dokončovací práce. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO