Studie průběhu zakázky organizací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce na téma: „Studie průběhu zakázky organizací“ se zabývá průběhem zakázky firmou ABC, spol. s r.o., která se zabývá výstavbou a provozem telekomunikačních sítí. Práce se skládá z těchto částí: z teoretického východiska a analýzy současné situace firmy. První část je zaměřena na teoretická východiska, která jsou důležitá pro pochopení procesů. V analýze současné situace je popsán současný průběh procesu zakázky. Součástí práce jsou návrhy možných řešení zjištěných problémů. V optimálním případě by měly vést k získání nových zakázek, ze zvýšení spokojenosti zákazníků a zvýšení konkurenceschopnosti na trhu.
This diploma thesis is named The Optimization of the During Contract Chosen Through Company. It deals with an order management in ABC company which is focused on construction and service of telecommunication networks. The thesis is consist of theoretical background and analysis of current situation of the company. The first part is focused on theoretical background which are crucial for understanding to bussines process management. The analysis of current situation describes how the ordes is managed nowday. The thesis also contains suggestions how to solve determinated problems. This may lead to obtaining of new orders, increasing of satisfaction of customers, and increasing of competititvness of the company.
Description
Citation
ČÍŽKOVÁ, Š. Studie průběhu zakázky organizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Ing. Pernica: Jak jste stanovovala harmonogram pro implementaci systému? - odpovězeno Ing. Pernica: Porovnávala jste tento harmonogram s konkurencí? - odpovězeno doc. Rozmahel: připomínka - Cílem práce by neměla být analýza. Závěry nejsou plně podloženy. doc. Rozmahel: Na základě čeho jste navrhla, že by měl být přijat zaměstnanec, který bude zajištovat chod informačního systému? - odpovězeno Ing. Kučerová: Jaké jsou tři dominantní, negativní vlivy, které působí na proces průběhu zakázky? - odpovězeno Ing. Kučerová: Jak jste zjistila, že doba průběhu zakázky je dlouhá? - odpovězeno Ing. Kučerová: Uvažovala jste při zpracování práce o metodě kritické cesty? - odpovězeno Ing. Kučerová: Proč tato metoda není, dle Vašeho názoru, vhodná? - odpovězeno Ing. Kučerová: Jaká je návratnost investice? - odpovězeno Ing. Kučerová: Proč si myslíte, že návratnost investice bude 5 let? - odpovězeno Zdůvodnění hodnocení: Studentka nebyla schopna obhájit použité metody, ekonomicky zhodnotit navržená opatření a logicky obhájit své návrhy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO