Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhem změn informačního systému ve formě konceptuálního návrhu aplikace ve firmě Bosch Diesel s.r.o., která pomůže s uchováváním, sumarizováním a prací s potřebnými daty. Hlavním cílem je analyzovat stávající informační systém zabývající se firemními událostmi neboli eventy a navrhnout nový ve formě aplikace. Tato aplikace by měla řešit problémy spojené s uchováváním velkých objemů dat v MS Excel.
This bachelor thesis deals with the analysis and the proposal of changes in the information system in a form of conceptual application for Bosch Diesel s.r.o. This application helps with saving, summarizing and working with required data. The main objective is to analyze the existing information system, which addresses to the company events and proposes a new one in a form of application, which should solve problems connected with saving big amounts of data in MS Excel.
Description
Citation
HVĚZDA, O. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2015-06-24
Defence
Otázka vedoucího práce - Odpovězeno Otázky oponenta - Odpovězeno Ing. Petr Sedlák - Analýza nákladů na práci uvedené v práci - Odpovězeno Ing. Petr Sedlák - Dotaz na rozdíl uváděných dat v prezentaci - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO