Ekonomická efektivnost a finanční proveditelnost podnikatelského záměru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá investičním projektem rekonstrukce a provozovaní pekárny Anežky v Palačově. Cílem projektu je zhodnotit ekonomickou efektivnost tohoto podnikatelského záměru. Práce se zaměřuje na veškeré náklady a výnosy, jež plynou z projektu během celé jeho životnosti, a na peněžní toky v jednotlivých letech. V závěru je provedena analýza citlivosti, zhodnocení rizik a je zde vytvořeno několik variant průběhu projektu, které mohou s ohledem na pravděpodobnost rizik nastat. Vlivy těchto rizik jsou v poslední kapitole práce porovnány na ukazatelích indexu rentability a čisté současné hodnoty.
The thesis deals with an investment project of reconstruction and operation of bakery Anežka in Palačov. The objective of the project is to evaluate the economic efficiency of the business plan. The thesis focuses on all costs and revenues which flow from the project throughout its working life, and on cash flow in individual years. At the end of the thesis, sensitivity analysis and risk assessment have been assessed, and several variations of the course of the projects, which can occur with regard to the likelihood of risk, have been created. The effects of these risks are compared by using the index indicators of profitability and net present value in the last chapter.
Description
Citation
HUB, M. Ekonomická efektivnost a finanční proveditelnost podnikatelského záměru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO