Studie průběhu zakázky podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na průběh zakázky v malém podniku Podlahy Lakomý, která se zabývá pracemi v oblasti podlahářství. Tato práce je rozdělena na tři hlavní části. První část se věnuje teoretickým poznatkům, druhá část se zaměřuje na analýzu současného stavu průběhu zakázky a v poslední části jsou uvedeny návrhy změn vedoucí k zefektivnění celého procesu zakázky.
This thesis is focused on study of process during the engagement in small company Podlahy Lakomý, which deals with realization of floor work. Thesis is divided to three main parts. First part is concerned with the theoretical knowledge. Second part focusing on the analysis of the current status process of order. In the last part are mentioned proposals for amendments, which leading to streamline entire order process.
Description
Citation
BOŠTÍK, P. Studie průběhu zakázky podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Miroslav Vlasák (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Pavel Mráček, Ph.D - "Jak jste myslel, že reklama na sociálních sítích je zadarmo?" - částečne odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO