Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení finanční situaci farmaceutické společnosti SVUS Pharma a. s. v letech 2010 – 2014. Na základě výsledků z finanční analýzy je cílem odhalit nedostatky a problémy společnosti a navrhnout určitá řešení, která by vedla k celkovému zlepšení finanční situace firmy.
The main focus of this bachelor thesis is to analyse and assess the financial situation of the SVUS Pharma a.s. pharmaceutical company in years 2010 – 2014. The aim of this financial analysis is to search for specific difficulties and problems of the company, and suggest a set of recommendations leading to the overall improvement of the financial situation based on the results of this financial analysis.
Description
Citation
HLAVSA, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Veronika Hedija, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Ing. Benátský: Společnost má dceřinou společnost? - Ano Ing. Benátský: Z účetních výkazů společnosti nesouhlasím z Vašimi návrhy. Společnost nemá dle výkazů žádný problém, pouze bych navrhoval snížit zásoby o 20 mil. Kč. - nereagováno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO