Monitorování účasti na sportu a pohybových aktivitách vybrané skupiny obyvatel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá monitorováním životního stylu mládeže v regionu Jeseník. První část je zaměřená na sportovní školní a volnočasové možnosti na Jesenicku. Poté následuje anketní šetření, zaměřené na zájem o sportovní třídy. Výzkum byl realizován se studenty Gymnázia Jeseník. Ve výsledcích práce se zaměřujeme na význam založení sportovní třídy ve vybraném regionu.
This work is about monitoring lifestyle of young people in Jeseník district. The first part is focused on school sports and free time activities options in Jeseník. My work is followed by questionnaire about interest for sport class. This is targeted to students of Gymnazium Jesenik. In last part is results whether it makes sense to create sport class on Gymnazium Jesenik.
Description
Citation
VOŽENÍLKOVÁ, E. Monitorování účasti na sportu a pohybových aktivitách vybrané skupiny obyvatel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Otázky vedoucího práce: Nebyly položeny Otázky oponenta práce: Zodpovězeny Ostatní otázky: Doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA: Jak je možné, že navýšení počtu studentů nepovede k navýšení počtu tříd? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO