Monitorovací systém mobilních jednotek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá zpracováním obrazu v reálném čase, jeho předzpracováním, segmentací a klasifikací. Na základě klasifikace je určeno natočení a pozice objektů. Cílem práce je vytvořit modulární aplikaci, která budu sledovat mobilní jednotky a určovat jejich natočení a pozici v reálném čase.
This thesis deals with real-time image processing including preprocessing, segmentation and classification of objects. On the basis of classification is determined rotation and position of objects. The aim of this project is to develop a modular application which will be able to monitor mobile units and determine their rotation and position in real time.
Description
Citation
ŠEVČÍK, P. Monitorovací systém mobilních jednotek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
prof. Dr. Ing. Miroslav Pokorný (předseda) doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Honzík, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Hynčica (člen) prof. Ing. Pavel Jura, CSc. (člen) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-07
Defence
Student obhájil diplomovou/bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO