Rozložení přítomnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Jádrem diplomové práce jsou tarotem inspirované velkoformátové obrazy, se kterými autorka pracuje obdobně jako s tradičním balíčkem vykládacích karet. Výsledkem bude instalace obrazů a záznam z akcí, na kterých bude probíhat vykládání těchto velkoformátových obrazů.
The work will consists of tarot inspired large format pictures which can be used as a traditional tarot card deck. The outcome will be installation of drawings and documentation of card/pictures reading performances.
Description
Citation
TESAŘOVÁ, A. Rozložení přítomnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Intermediální a digitální tvorba
Comittee
doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (předseda) MgA. Matěj Smetana, Ph.D. (člen) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) prof. akad. soch. Jan Ambrůz (člen) doc. Mgr. Pavel Korbička (člen) doc. Mgr.A Lenka Klodová, Ph.D. (člen) MgA. Karolína Kohoutková (člen) PhDr. Kaliopi Chamonikolasová, Ph.D. (člen) Mgr. Gabriela Kotíková Bukovinská (člen) Mgr. Anna Remešová (člen) MgA. Vojtěch Vaněk (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen)
Date of acceptance
Defence
Na úvod obhajoby se komise seznámila s instalací práce a studentka ji stručně představila. Následovaly posudky vedoucí práce a oponenta. Jedna z otázek v posudcích se týkala možností instalace/prezentace – těch je mnoho, pro účel obhajoby práce studentka chtěla využít více galerijního dispozitivu. Lenka Klodová se dotázala na technické řešení – volbu balicího papíru jako podkladového materiálu. Studentka zvažovala použití textilu. Dotazy se týkají i možností a interpretací tarotových karet.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO