Webový portál pro privátní půjčovnu rodinného vybavení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a vývojem webového portálu s názvem Privátní půjčovna rodinného vybavení. Na portálu je uživatelům umožněno nabízet věci, které jsou ochotni vypůjčit ostatním uživatelům v rámci skupin. Uživatelé si samozřejmě mohou prohlížet i předměty, které nabízí jiní uživatelé, a také mohou požádat o jejich vypůjčení. Systém je implementován především pomocí PHP frameworku Nette , knihovny jQuery a Twitter Bootstrap frameworku .
This thesis deals with design and implementation of web portal called Private family equipment rental. The portal allows users to offer things that they are willing to borrow to other users within groups. Of course, users can also view items offered by other users and can also ask to borrow these things. The system is implemented mainly using PHP Nette framework, jQuery library and Twitter Bootstrap framework.
Description
Citation
SPILKA, D. Webový portál pro privátní půjčovnu rodinného vybavení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rozman, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem uživatelé realizují dohodnutou výpůjčku (místo a čas vyzvednutí, atd.)? Jak uživatelé při testech hodnotili jednotlivé úkoly a jak jste tato hodnocení zpracovával? Na základě čeho usuzujete, že čas 30s až 1 minuta pro vyhledání inzerátu je dobrý?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO