Podnikatelský plán - Jídelna u Marků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským plánem na založení jídelny U Marků, která bude sídlit ve městě Letohrad a zabývat se poskytováním obědů podle potřeb zákazníků. Podnikatelský plán stanoví teoretické pojmy, analyzuje současnou situaci trhu a vnější a vnitřní prostředí. Na základě analýzy v návrhové části je sestaven podnikatelský plán včetně zhodnocení využitelnosti.
The subject of this bachelor's thesis is the business plan to establish a dining room U Marků, which will be located in the city of Letohrad and it will provide lunches as required by customers. The business plan determines theoretical terms, analyzes the current situation of the market and macro and micro environment. Based on the analysis in the proposal section, the business plan will be set up including the evaluation of usability.
Description
Citation
ĎURÁNOVÁ, L. Podnikatelský plán - Jídelna u Marků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
nebyly dotazy vedoucího ani oponenta další otázky: dr. Heralecký: nájem prostor versus koupě prostor; bod zvratu a určení variabilních nákladů; výdej jídel o víkendu; mzda kuchaře a majitele - zodpovězeno doc. Lajtkepová - poznámka k výši nákladů - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO