Analýza motivačních faktorů, systému odměňování a hodnocení ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá tématikou identifikování motivačních faktorů a zhodnocení systému odměňování zaměstnanců. V teoretické části práce jsou objasněny základní pojmy vztahující se k oblasti motivace, odměňování a evaluace. Praktická část je zaměřena nejprve na popis vybraného podniku a jeho současně nastavený systém odměňování. Dále jsou uvedeny výsledky mého výzkumu – vyhodnocení dotazníků a provedených rozhovorů se zaměstnanci a vedením podniku. Na závěr shrnu všechny důležité poznatky a navrhnu řešení, která by mohla pomoci vylepšit systém odměňování a motivování k oboustranné spokojenosti zaměstnanců i vedení.
This diploma thesis deals with the topic of the motivational factors identification and the employee´s reward system evaluation. The theoretical part explains the basic terms related to motivation, rewarding and evaluation. The practical part is focused first on the description of the chosen company and its current reward system. The results of my research follow – the evaluation of questionnaires and conducted interviews with employees and company´s management. In conclusion, I will summarize all the important findings and suggest solutions which could help to improve the reward system and motivating to the mutual satisfaction of employees and management.
Description
Citation
JOSEFIOVÁ, M. Analýza motivačních faktorů, systému odměňování a hodnocení ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Otázky vedoucího - odpovězeno prof. Ing. Marie Jurová, CSc. - "Zamyslela nad vazbami mezi výkonnosti pracovníku a Vašimi návrhy a jak by jste to mohla měřit?" - odpovězeno Ing. Vít Kratina - "Které zaměstnanecké benefity by byly pro Vás akceptovatelnější z pohledu zaměstnavatele?" - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO